top of page

Vuokrausehdot

Patjan toimittaminen

Patja toimitetaan asiakkaalle yhdessä sovittuun aikaan perille asti. Toimituksen yhteydessä saat käyttöohjeistuksen, ja patjan kunto tarkistetaan vuokrauksen alussa. Jos asiakkaalla ei ole patjalle sopivaa alustaa (sänky tai sohva) voi lisävuoteen vuokrata erikseen. Varaa toimitukseen n. 15 min.

Patjan noutaminen

Patja noudetaan asiakkaalta yhdessä sovittuna aikana. Aika sovitaan viimeistään toimituksen yhteydessä. Noudon yhteydessä patjan kunto ja toimivuus tarkastetaan yhdessä. Ethän siis pakkaa patjaa valmiiksi. Varaa noutoon n. 15. min.

Mahdolliset vauriot ovat asiakkaan vastuulla. ks. jäljempänä Korvausvelvollisuus.

Vuokra-aika

Vuokra-aika on yksi tai kaksi viikkoa. Vuokra-aika alkaa kun patja toimitetaan ja jatkuu siitä 7 vrk /14 vrk eteenpäin.

Jos nouto ei onnistu sovittuna aikana (viivästyy asiakkaan takia alunperin sovitusta noutoajasta) ylimenevästä ajasta laskutetaan 25 € / alkava vrk.

Maksu

Vuokra-aika maksetaan kokonaisuudessaan varausta tehdessä. Jos maksu verkkosivuilla ei onnistu, pyydä lasku. Lasku tulee olla maksettuna ennen vuokra-ajan alkamista.

Korvausvelvollisuus

Jos patja vaurioituu vuokrauksen aikana, asiakas on velvollinen korvaamaan 100 %:sti aiheutuneiden varioiden kulut, mikäli ne johtuvat väärinkäytöksestä tai huolimattomuudesta.

Muita huomioita

Lemmikkieläimet eivät saa oleskella patjan päällä.

Patjan päällä tulee käyttää suojaa (lakana ohut peitto tms.)

Patjan enimmäiskantavuus on 120 kg.

Nämä säännöt kuitataan hyväksytyksi kun tilaus tehdään.

bottom of page