top of page

Minun tarinani

Kun minä löysin liikunnan, opin rakastamaan itseäni juuri nyt!

Olin ja olen edelleen reilusti (eli sairaalloisesti) ylipainoinen ja ennen en edes kuvitellut nauttivani liikunnasta.  En myöskään kuvitellut, että minä "saan" käydä kuntosalilla tai kehtaan vetää uikkarit päälleni muiden nähden. 

Kun lääkärini "pakotti" minut liikkumaan diabeteksen puhkeamisen myötä, löysin
kuntosalin, joogan, uinnin ja ITSENI!

Opin arvostamaan kehoni kykyä tehdä asioita ja viestiä minulle. Opin rakastamaan kehoani juuri nyt, juuri tällaisena. Samalla opin olemaan onnellinen, kääntämään ajatukseni itsestäni myönteisiksi, arvostamaan omia kykyjäni vertaamatta niitä muihin. Nykyään olen oman elämäni supersankari ja tiedän, että minulla on kaikki mahdollisuus tehdä elämästäni juuri sellaista, kun haluan.

Oman ajatusmaailmani muuttaminen on ollut valtava prosessi, ei helppo tai aina hauska, mutta todellakin sen arvoinen.

Ruokavaliopuolella oppini tulevat sekä perinteisten ruokavaliosuositusten, että funktionaalisen näkemyksen puolelta. Uskon, että ravinto vaikuttaa meihin varsin kokonaisvaltaisesti sekä hyvässä että pahassa. Myös ruokailu ja asennoituminen syömiseen ja omaan itseensä vaikuttavat painonhallintaan.

Ja vaikka suutarinlapsella ei ole kenkiä ja ravintovalmentajalla on rasvaa yli oman tarpeen, olen valmentanut onnistuneesti satoja asiakkaita kohti heidän tavoitettaan. Ravintovalmentajana olen saanut kiitosta siitä, että en tuputa valmista mallia, kuuntelen ja ymmärrän, kannustan ja kiritän tarvittaessa sekä opetan myös sitä lempeyttä itseä kohtaan, kun ei kaikki menekään pilkulleen oikein.

ANNA MUN TULLA OPPAAKSI SUN MATKALLE KOHTI SUN ONNELLISUUTTA JUST NYT!

ennen ja jalkeen elämänmuutos

 

Liikunta eri muodoissaan on auttanut minua

 

stressin hallinnassa

terveyden vaalimisessa

itsetunnon kohottamisessa

omaan kehooni tutustumisessa

ja johtanut onnelliseen elämään ja itseni hyväksyntään.

Sekä ammattiin, jossa voin tehdä sitä mistä nautin!


Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja, Personal Trainer ( Suomen urheiluopisto 2020), yin-jooga ohjaaja sekä XXL dance -ohjaaja. 2023 syksyllä valmistuin myös TRE-ohjaajaksi!

Olen kaikkea muuta kuin perinteinen PT, olen PERSOONALLINEN RAINERI!  Kanssani pääset nauttimaan liikunnasta omilla ehdoillasi ilman sääntöjä ja rajoituksia. Anna liikunnan auttaa sinuakin kohti onnellista elämää!

Toiminta-alueeni on Päijät-Häme, ja virtuaalisesti koko maailma!

Lisää aatoksiani löydät Voimaantumisia -podcastista

bottom of page