Kasvutarinani

Kun minä löysin liikunnan, opin rakastamaan itseäni juuri nyt!

Olin ja olen edelleen reilusti (eli sairaalloisesti) ylipainoinen ja ennen en edes kuvitellut nauttivani liikunnasta.  En myöskään kuvitellut, että minä "saan" käydä kuntosalilla tai kehtaan vetää uikkarit päälleni muiden nähden. 

Kun lääkärini "pakotti" minut liikkumaan diabeteksen puhkeamisen myötä, löysin
kuntosalin, joogan, uinnin ja ITSENI!

Opin arvostamaan kehoni kykyä tehdä asioita ja viestiä minulle. Opin rakastamaan kehoani juuri nyt, juuri tälläisenä. Samalla opin olemaan onnellinen, kääntämään ajatukseni itsestäni myönteisiksi, arvostamaan omia kykyjäni vertaamatta niitä muihin. Nykyään olen oman elämäni supersankari ja tiedän, että minulla on kaikki mahdollisuus tehdä elämästäni juuri sellaista kun haluan.

Oman ajatusmaailmani muuttaminen on ollut valtava prosessi, ei helppo tai aina hauska, mutta todellakin sen arvoinen.

ANNA MUN TULLA OPPAAKSI SUN MATKALLE KOHTI SUN ONNELLISUUTTA JUST NYT!

ennen ja jalkeen elämänmuutos

 

Liikunta eri muodoissaan on auttanut minua

 

  • stressin hallinnassa

  • terveyden vaalimisessa

  • itsetunnon kohottamisessa

  • omaan kehooni tutustumisessa

ja johtanut onnelliseen elämään ja itseni hyväksyntään.

Sekä ammattiin, jossa voin tehdä sitä mistä nautin!


Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja, Personal Trainer ( Suomen urheiluopisto 2020), yin-jooga ohjaaja sekä XXL dance -ohjaaja.

Olen kaikkea muuta kuin perinteinen PT, olen PERSOONALLINEN RAINERI!  Kanssani pääset nauttimaan liikunnasta omilla ehdoillasi ilman sääntöjä ja rajoituksia. Anna liikunnan auttaa sinuakin kohti onnellista elämää!

Toiminta-alueeni on Päijät-Häme, ja virtuaalisesti koko maailma!

MUIDEN TARINOITA

- 40 VUOTIAS NAINEN -

Olen noin nelikymppinen nainen, elämän ruuhkavuodet ovat juuri helpottaneet. Muutaman viime vuoden aikana oli kiloja alkanut kertymään, runsaasti,  kunto huononemaan ja hyvinvointi laskemaan. Itsetunto samoin kuin itsekunnioitus rapisi samaa tahtia kun kiloja karttui.
Parin vuoden ajan tieto omasta tilanteesta voimistui, pelko ja huoli terveydestä oli läsnä päivittäin. Itsesyytös vaivasi päivittäin, en silti saanut itse ryhtiliikettä aikaan. Tietoa minulta ei puuttunut, mutta tahtoa tehdä ja uskoa itseeni, että pystyn kyllä, niitä puuttui.
Kuin tarjottimella minulle tarjoutui mahdollisuus päästä Jennin ohjaukseen. Tartuin tähän mahdollisuuteen innolla. Ja olen edelleen, puoli vuotta myöhemmin, todella iloinen, kiitollinen ja onnellinen, että pääsin mukaan Jennin projektiin.

Mitä Jenni sitten sai aikaan?
Jenni sai minut liikkumaan. Monipuolisesti. Jenni sai minut miettimään syömisiäni ja korjaamaan ruokailutottumuksia. Ja onnistuminen näissä toi hyvinvointia. Tämä toi uskoa itseeni, joka toi henkistä hyvinvointia.
Jennin ohjauksen myötä olen tasapainoisempi, iloisempi, paremmin voiva ja paremmin jaksava, terveempi, Liikkuva ja terveellisesti syövä. Ja yhdeksän kiloa hoikempi. Vilpittömästi kiitollisena voin suositella Jenniä jokaiselle joka kamppailee itsekseen että pitäis eikä saa itse aikaan. Kiitos Jenni.