top of page

Tarja, ryhmäliikkuja

Monipuolista ja mukavaa liikuntaa on ollut tarjolla en vaihtais pois

Leila, PT-asiakas

Nyt on jo päästy siihen pisteeseen, et Jennin ei tarvi olla joka kerta mukana oikeesti. Tossa se olkapäällä istuu ja irvistää tai kehuu, mikä nyt milloinkin tärkeetä on!

Senni, PT-asiakas

Ihan älyttömän iso kiitos sulle!

Oon oppinu syömää hyvin ja terveellisesti ja liikkumaan ja
KÄYMÄÄN SALILLA !!! 

Janita, Pt-asiakas

Naftaliinista minut kaivoit, sait ymmärryksen perille, ikää tulee ja kroppa kertoo siitä vaikka mieli on kuin teinillä.

Teit ohjelman salille, jonka ymmärsin.

Opetit, ohjasit ja kuuntelit. Sait kipinän syttymään liekiksi, joka palaa edelleen. Enemmän kuin Kiitos!

Juuri salilta tullut kiitollinen harrastaja

Emmi, ryhmäliikkuja

Sun jumpissa on ollut ihana tunnelma. Kävin vain kesällä ulkotreeneissä muutaman kerran. Fanitan sun ronskia huumoria, itseironiaa ja ennen kaikkea tapaa tehä asioita uudella tavalla

Suvi, ryhmäliikkuja

Jennihän on sellainen ilon ja hyvänmielen tuoja. Tekee työtään selvästi koko sydämellä ja ammattitaitoa löytyy.

Hän on aito ja hänestä löytyy varmasti monta puolta, eikä ideat lopu. Mielestäni myös se kertoo hänen ottavan työnsä tosissaan, mutta ilon kautta ja suurella sydämellä. Pidän hänen selkeästä tyylistään ja siitä, miten hän perustelee ja avaa opettamansa asiat.

Jenna, yksilövalmennusasiakas

Kiitos ihanista ja rentouttavista Yin jooga hetkistä kotona, siitä tuli kyllä niin oma juttu Stressin sietokyvyn ja hallinnan ohjelma on auttanut minua paljon: toiveitani kuunneltiin, vinkit olivat erinomaisia ja olet kertakaikkiaan aivan ihana persoona!

Terhi, pienryhmävalmennus

Jenni on ihana! Tsemppaava ja lempeä, mutta myös tarpeen vaatiessa persiillepotkija. Erinomaista matalan kynnyksen ohjausta itsestään epävarmalle. Ja ehdoton plussa on myös Jennin hersyvä huumorintaju ja kyky nauraa myös itselleen.

Satu, PT-asiakas ja ryhmäliikkuja

Olen saanut loistavaa ohjausta niin henkilökohtaisesti kuin ryhmäliikunnassakin. Jenni on tukenut ja auttanut aloituksessa, ratkonut ongelmia jos niitä on tullut vastaan ja näyttänyt ettei se niin vakavaa ole jos ei aina koreografia ole kohdillaan tai motivaatio tapissaan. Iso kiitos!
T. Entinen liikunnan vihaaja

Taru, PT-asiakas

Olen noin nelikymppinen nainen, elämän ruuhkavuodet juuri jo helpottaneet. Muutaman viime vuoden aikana oli kiloja alkanut kertymään, runsaasti. Kunto huononemaan ja hyvinvointi laskemaan. Itsetunto samoin itsekunnioitus rapisi samaa tahtia kun kiloja karttui. Parin vuoden ajan tieto omasta tilanteesta voimistui, pelko ja huoli terveydestä oli läsnä päivittäin. Itse syytös pitäisi vaivasi päivittäin, en silti saanut itse ryhtiliikettä aikaan. Tietoa minulta ei puuttunut mutta tahtoa tehdä ja uskoa itseeni, että pystyn kyllä, niitä puuttui.

 

Kuin tarjottimella minulle tarjoutui mahdollisuus päästä Jennin ohjaukseen.
Tartuin tähän mahdollisuuteen innolla.
Ja olen edelleen, puoli vuotta myöhemmin, todella iloinen, kiitollinen ja onnellinen että pääsin mukaan Jennin projektiin.

Mitä Jenni sitten sai aikaan?

Jenni sai minut liikkumaan. Monipuolisesti. Jenni sai minut miettimään syömisiäni ja korjaamaan ruokailutottumuksia. Ja onnistuminen näissä toi hyvinvointia. Joka toi uskoa itseeni. Joka toi henkistä hyvinvointia.

Jennin ohjauksen myötä olen tasapainoisempi. Iloisempi. Paremmin voiva ja paremmin jaksava. Terveempi. Liikkuva ja terveellisesti syövä. Ja yhdeksän kiloa hoikempi. Vilpittömästi kiitollisena voin suositella Jenniä jokaiselle joka kamppailee itsekseen että pitäis eikä saa itse aikaan.

Kiitos Jenni.

Anne, yin joogaaja- seikkailja

Olen vähän yllytyshullu ihminen ja rakastan liikuntaa ja terveyttä kaikissa muodoissa. Mottonani on, kokeile edes kerran, voit yllättyä!
Eräänä iltana silmiini osui Jennin Voiman mainos Yin-joogasta pakkasessa järvenjäällä iltapimeällä... Siis niin hauska idea, että tämähän on testattava ja puhuinpa useamman ystävänikin mukaan tempaukseen.
Tämä oli niin upea ja rauhoittava kokemus, pakkasta liki 23 astetta ja siellä me maattiin järvenjäällä ja tuijotettiin upeaa tähtitaivasta. Siis wau, tätä lisää, oli meidän kaikkien mielipide.
On ihanaa, kun on ohjaajia, jotka ei kangistu kaavoihin, vaan uskaltavat viedä treeninsä uusiin ulottuvuuksiin.
Suosittelen lämmöllä Jennin Voimaa ja hänen mukavia treenejään.
Odotan vain aikataulullisesti sopivaa hetkeä, että pääsen mukaan saunavenyttelyyn, tanssilliseen tuntiin ja mitä kaikkea siellä onkaan.
Jatka Jenni samaa rataa, tämä on hieno juttu!

bottom of page