top of page

Plusmallisto treenivaatteita

Tervetuloa kauppaan, jossa tuotteet ovat varmasti mahtuvia

Tervetuloa verkkokauppaani, jossa tarjoan laajan valikoiman trendikkäitä, persoonallisia ja kuntoiluun sopivia varusteita.

Olen erikoistunut tarjoamaan treenivaatteita, kasseja, juomapulloja ja muita tarvikkeita kaikille kuntoilijoille, myös isompia kokoja kaipaaville.

Minä ymmärrän, että tyylikkäät ja mukavat treenivaatteet ovat tärkeitä kuntoilijoille. Siksi valikoimani on monipuolinen XL-mallisto ja vaatteita aina 6XL kokoon asti. Tiedän itse miten vaikeaa on löytää riittävän isokokoisia treenivaatteita ja siksi tämä
Mahtuva-mallisto!

Haluan tarjota vaihtoehtoja, jotka istuvat hyvin ja tekevät treeneistä nautinnollisia.

Persoonallisuus on avainasemassa kun valitset kuntoiluvarusteita. Kaiken ei aina tarvitse olla mustaa ja "näkymätöntä".  Valikoimassani on trendikkäitä vaihtoehtoja, jotka erottuvat massasta ja sopivat omaan ainutlaatuiseen tyyliisi.

HUOM! kysy rohkeasti myös muita malleja, teen sinulle oman designin tuotteisiin!

 

Olitpa sitten juoksemassa, joogaamassa tai kuntosalilla (tai sohvalla), tarjoan sinulle valikoiman vaatteita, kasseja ja juomapulloja, jotka inspiroivat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kaikki tuotteet toimitetaan sinulle EU:n sisältä, eli et joudu maksamaan tullimaksuja.

 

Minulla ei siis ole varastoa kotona vaan tuotteet tehdään aina juuri sinua varten.

SIKSI suosittelen valitsemaan tuotteen tarkasti, sillä teknisesti kunnossa olevalla tuotteella ei ole palausoikeutta. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä suoraan minuun jenninvoima@gmail.com.

 

Tutustu valikoimaani ja tilaa nyt!

Kokotaulukko löytyy tuotekohtaisesti!

Ps. Olen itse normaalisti kokoa 54/56, ja minulle 6xl vaatteet (varsinkin trikoot) olivat jo isoja, joten kokotaulukko on varsin realistinen!

Tilausehdot. Tutustu ennen tilaamista!

bottom of page