TARJOUKSET

Suotta pitää hulluja jännityksessä! Tässä on vuoden tarjoukseni! Ole tarkkana, ovat voimassa tietyillä viikoilla!

TIPATON TAMMIKUU

viikoilla 51-2

Nyt ei tiputella kyyneliä omasta olosta vaan otetaan ilo irti! Sulla on lupa nauttia omasta olemisestasi ja tekemisestäsi! Ostamalla 10 kerran paketin saat 2 *tunnin tapaamista, jossa keskustellaan siitä, miten voit kokea lisää iloa omasta liikkumisetasi

Sporty Girl

YHDESSÄ ONNEEN

viikoilla 5-8, 14-16, 32-34

Nyt kun löydät ihanan ystävän mukaasi tekemään treeniä, saatte 10 kerran ystävänpakettiin mukaan juomapullot sekä leffaliput molemmille!

Sporty Girls

MAHTAVAT ÄMMÄKUUT

viikoilla 9-11, 43-45
MMMMaaliskuu ja MMMMarraskuu

Nyt ämmät liikettä niveliin!

Ämmäkuussa saat ostettua 5 kerran paketin, joka räjäyttää tärykalvot. Paketin ostaneet sivoutuvat itkemättä noudattamaan valmennusta, joka lähentelee jo kidutusta.  Jokainen tekee tasollaan, mutta tsemppaus on tapissa! Yksilötreenien lisäksi kahdet ulkotreenit ryhmässä, vaikka paistais aurinko!

sadistiainen.png

KESÄN KEVYET

viikoilla 20-24

Kesällä ei aina tiedä missä on, joten ota treenit mukaan. Ostamalla 10 kerran paketin, saat 7 tapaamista ja 7 virtuaalitreeniä, jotka voi loopata vaikka ympräri vuorokauden. Reenaa siellä missä huvittaa ja livenä loput!

Sun

(teko)SYYTÖN SYYSKUU

viikoille 35-37

SITOUDU, ÄLÄ SITKUILE!

Nyt on aika ottaa henkilöä niskasta ja sitoutua koko olemuksella! Kun nyt ostat 10 kk paketin, saat vielä lisäksi t-paidan ja juomapullon, sekä 10 virtuaalituntia kotitreenejä varten.

Se on nyt tai sitten ei koskaan!

Trophy

Joululahjaksi pehmyt paketti

viikoilla 47-50

Rakasta itseäsi ja/tai lähimmäistäsi niin paljon, että pakettiin menee 5 kk treenipaketti. Lahja kääritään käsityönä valmistettuihin villasukkiin, joten ilmoita lempiväri ja jalan koko tarjousta lunastaessasi!

Sock