top of page

verkkokurssi

Jennin Voima PT palvelut

Elämäntapamuutos -kurssi

Monipuolinen verkkokurssi elämäntapamuutoksiin,
etätuki puhelimitse, ihmiseltä ihmiselle!

399 € / 3 KK
 

Hinta
Kurssin sisältö

OMAT ASKELEET ILMAN ETÄTUKEA VAIN 129€ lue lisää

Kurssin sisältö

Ilmainen sovellus

Aloitustilanteen ja tavoitteiden kartoitus

Etätuki sovelluksessa ja palautekeskustelu puhelimitse /sovelluksessa

Yksilöity ruokavaliosuunnitelma

Treeniohjelma kotiin tai salille

Liikkuvuutta lisäävä ohjelma

Syvävenyttelyohjelma

Sisäisen puheen -treeni

Seurannat omien toiveiden mukaan

(uni, paino, vyötärönympärys, ruokapäiväkirja)

7 askelta rutiinien muutokseen

- vedenjuonnin lisäys

- kasvisten lisäys arkiruokailuun

- liikunnan lisäys

- levon lisäys


Voit valita mitä osa-alueita otat mukaan!

Saat viikottain kyselyn ja annan palautteen edistymisestäsi joko sovelluksen kautta
tai 20 min puhelinsoitolla, saat valita!


LUPAAN olla tukenasi, auttaa ja kannustaa sinua kohti tavoitettasi!

Maksutavat: Edenred, Smartum, ePassi, lasku

Jenni valmentajana

Jos olet matkaani seurannut, tiedät jo, etten ole mikään tavallinen PT.
Olen persoonallinen raineri!

Olen myös oman elämäni suurin sankari ja uskon, että minulla on sinulle paljon annettavaa, jos kipuilet oman kehosi kanssa tässä vaativassa maailmassa!

Elämänkokemusta on jo sen verran, että tiedän, ettei asiat tapahdu vain sormia napsauttamalla vaan eteen tulee kaikenlaista. Osaan siis astua myös sinun saappaisiin!

Olen välittävä ja empaattinen.
Ymmärrän, että pelkkä verkkokurssin tilaaminen ei tee sinun elämässäsi elämäntapamuutosta, siksi kuljen kanssasi tätä matkaa ohjaten, kannustaen, ylistäen ja piiskaten, tarpeen mukaan!

Elämäntapamuutos
Valmentaja
Kyllä kiinnostaa

Varaa oma paikkasi

OMAT ASKELEET ILMAN ETÄTUKEA

Ilmainen sovellus

Aloitustilanteen ja tavoitteiden kartoitus lomakkeella

Yksilöity ruokavaliosuunnitelma

Treeniohjelma kotiin tai salille

Liikkuvuutta lisäävä ohjelma

7 askelta rutiinien muutokseen

- vedenjuonnin lisäys

- kasvisten lisäys arkiruokailuun

129 €

Omat askeleet ilman etätukea

Jatkovalmennus

Hyvin alkanutta matkaa ei kannata jättää kesken!

Kolme kuukautta on lopulta lyhyt aika isojen ja PYSYVIEN muutoseten tekemiseen.

Siksi Askella kohti muutosta -valmennusta voi jatkaa kuukausi kerrallaan juuri sinulle sopivan ajan.

Hinta alk. 65 € / kk

ps. rahoita oma jatkoaikasi tuomalla ystäväsi mukaan valmennukseen!!!

Kysy lisää jenninvoima@gmail.com

Jatkovalmennus

Yleiset ehdot

Toimitusehdot

Nämä yleiset ehdot soveltuvat, kun verkkokaupan asiakas tekee ostoksia JENNIN VOIMAN verkkokursseja verkkosivustoilla. Henkilötietojen käsittelyyn verkkosivustollamme sovelletaan Tietosuojakäytäntöämme, joka on saatavilla tästä linkistä. Verkkokurssilla käytettävän sovelluksen henkilötietosuoja löytyy tästä linkistä.

JENNIN VOIMA ei ole vastuussa verkkosivustolla esiintyvistä kuva- tai painovirheistä taikka hintatiedoissa esiintyvistä virheistä. Verkkosivustolla esitetyt kuvat ovat tarkoitettu ainoastaan suuntaa-antaviksi ja asiakkaan ostoskokemuksen parantamiseksi. Jennin Voima ei vastaa mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu kolmannen osapuolen (sovelluksen tuottaja) tuottaman tai tarjoaman palvelun mahdollisesta virheestä, kuten väärästä tiedosta, palvelun viivästymisestä taikka palvelun saatavuudesta. Jennin Voima ei muutoinkaan vastaa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Asiakas sitoutuu noudattamaan näiden ehtojen ohella kolmannen palveluntarjoajan mahdollisia erityisiä sopimusehtoja, vastuunrajoituksia ja ohjeita.

Verkkokurssi ja sen sisältö ovat Jennin Voiman omaisuutta. Sisältö on suojattu immateriaalioikeuksin ja sisällön kopiointi tai käyttäminen ilman Jennin Voiman antamaa kirjallista suostumusta on kielletty.

Asiakkaan on hyväksyttävä nämä Yleiset ehdot voidakseen tehdä tilauksen verkkosivuston kautta. Hyväksymällä Yleiset ehdot asiakas sitoutuu noudattamaan niitä ja vahvistaa lukeneensa ne. Lisäksi asiakas vahvistaa lukeneensa ja ymmärtäneensä Tietosuojakäytännön, jossa selitetään, miten asiakkaan henkilötietoja käsitellään. Käyttäjän ja Jennin Voiman välinen sopimus syntyy, kun asiakas on lähettänyt tilauksen Jennin Voimalle ja Jennin Voima on vahvistanut asiakkaan tekemän tilauksen lähettämällä tälle tilausvahvistuksen.

 

Hinnat ja maksutavat

Verkkosivustolla myytävien verkkovalmennusten hinnat määräytyvät kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. Hinnasto on esillä verkkosivustolla. Kaikki verkkosivustolla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mahdollinen osamaksusuunnitelma lisätään hintaan.

Jennin Voima pidättää oikeuden milloin tahansa muuttaa hinnastoa.

Asiakas voi maksaa verkkokaupassa ainoastaan käyttämällä Jennin Voiman kulloinkin hyväksymiä maksutapoja. Tällä hetkellä maksutapoina hyväksytään lasku, ePassi, Smartum, Edenred ja Eazybreak.

 

Materiaalien toimittaminen

Pääsy verkkokurssin materiaaleihin alkaa, kun kurssi on alkanut tai kun maksu on suoritettu. Kurssimaksu pitää olla maksettu ennen ennakkoon sovittua kurssin alkua. Jos asiakas on valinnut osamaksun, maksu tulee olla suoritettuna ennen seuraavan kuun alkua.

 

Peruuttamisoikeus

Digitaalisten palveluiden, eli esimerkiksi verkkokaupassa myytävien verkkovalmennusten, osalta 14 päivän peruuttamisaika alkaa kyseistä digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Asiakkaalla ei kuitenkaan ole kaupan peruuttamisoikeutta, jos digitaalisen sisällön toimittaminen on aloitettu sähköisesti asiakkaan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä. Tällainen edellä mainittu suostumus voidaan katsoa saaduksi asiakkaan ilmaistessa halukkuutensa vastaanottaa digitaalista sisältöä, ennen 14 päivän peruuttamisajan päättymistä, erillisen linkin kautta. Verkkovalmennuksen osalta sisällön toimittaminen katsotaan aloitetuksi silloin, kun asiakas vastaanottaa palvelun valmennussovelluksesta toimitetun materiaalin. Verkkovalmennuksen osalta sisällön toimittaminen katsotaan aloitetuksi silloin, kun asiakas ottaa verkkovalmennuksen käyttöönsä käyttäjätunnuksella, joka asiakkaalle on luotu. Lisäksi asiakkaan katsotaan antaneen suostumuksensa digitaalisen sisällön toimittamisen aloittamiselle ja luopumiselle peruuttamisoikeudestaan, jos asiakas kirjautuu verkkovalmennusjärjestelmään käyttäjätunnuksillaan ennen 14 päivän peruuttamisoikeuden päättymistä. Asiakas voi käyttää digitaalisia palveluita koskevaa peruuttamisoikeuttaan ottamalla yhteyttä osoitteeseen jenninvoima@gmail.com

Palvelun voi peruttaa, jos mitään materiaalia ei ole toimitettu asiakkaalle. Tällöin peritään 35 €:n toimistomaksu.

Ylivoimainen este

Jos Jennin Voima ei pysty täyttämään näissä ehdoissa mainittuja velvollisuuksiaan ylivoimaisen esteen vuoksi, Jennin Voima ei ole vastuussa viivästyksistä tai muusta aiheutuneesta haitasta tai vahingosta. Ylivoimaisena esteenä pidetään muun muassa yleisiä työtaistelutoimenpiteitä, sotatoimia, luonnonmullistuksia sekä ongelmia tietoliikenneyhteyksissä.

Jos asiakkaalla tulee ylivoimainen este valmennuksen jatkamiseen (esim. pysyvä haitta tai sairaus) sopimus voidaan perua loppuen täyteen valmennuskuukauteen. Käyttämättä jääneet valmennuskuukaudet hyvitetään. Muissa tapauksissa valmennus voidaan laittaa tauolle.

 

Sopimuksen siirtäminen

Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää hankkimaansa valmennuspalveluun liittyviä oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan kolmansille osapuolille.

Asiakkaan oikeudet ja velvollisuudet

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Asiakas vastaa Jennin Voiman palveluiden käytöstä aiheutuvista kustannuksista ja käyttömaksuista.

Asiakas vastaa oman tietokoneensa ja tietoliikenneyhteytensä suojauksesta. Asiakkaalla ei ole oikeutta luovuttaa käyttäjätunnustaan ja salasanaansa muiden käyttöön. Jos asiakas huomaa käyttäjätunnuksensa ja/tai salasanansa päätyneen mahdollisesti vääriin käsiin, asiakkaalla on velvollisuus ilmoittaa siitä viipymättä Jennin Voimalle. Tietoja, materiaaleja ja linkkejä ei saa luovuttaa kolmansille osapuolille

Asiakas jakaa omia henkilökohtaisia tietojaan oman harkinnan mukaan.

Asiakas on itse vastuussa omilla teoillaan valmennuksessa saavutettavista tuloksista.

Treenejä varten suositellaan vapaa-ajan tapaturmavakuutusta. Asiakas on itse vastuussa tekemistään treeneistä, niiden intensiteetistä ja palautumisesta. Jennin Voima ei vastaa asiakkaalle sattuneista haaverista ja vammautumisista valmennuksen treeneissä. Asiakas on velvollinen kertomaan omista sairauksista ja mahdollisista rajoitteista ennen valmennuksen alkamista.

Jennin Voiman velvollisuudet

Jennin Voimalla on oikeus tuottaa palveluita parhaaksi katsomallaan tavalla sekä oikeus muuttaa niiden sisältöä ilman erillistä ilmoitusta.

Jennin Voima ei voi luvata määrällisiä tai laadullisia tuloksia valmennuksen aikana, sillä tulosten saaminen riippuu asiakkaan omista valinnoista ja elämäntilanteesta. Jennin Voima sitoutuu tekemään parhaansa asiakaan auttamiseksi tavoitteeseen pääsyyn.

 

Sovellettava lainsäädäntö ja erimielisyyksien ratkaiseminen

Näihin Yleisiin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen lainvalintaa koskevat säännökset. Jennin Voiman ja asiakkaan väliset Verkkokauppaa tai näitä Yleisiä ehtoja koskevat riitaisuudet käsitellään Lahden käräjäoikeudessa. Kuluttajansuojalaissa (38/1978) tarkoitetulla kuluttajalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne kuluttajan Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä kuluttajalla on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka.

Kuluttaja-asiakkaalla on aina myös oikeus viedä riita-asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan, asiakkaan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

Riita-asioissa yhteys otetaan ensisijaisesti Jennin Voimaan ja pyritään etsimään sopuratkaisu.

 

Yleisten ehtojen muutokset

JENNIN VOIMA varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa tai päivittää näitä Yleisiä ehtoja. Kulloinkin voimassa olevat Yleiset ehdot ovat saatavilla verkkosivustolla. Jatkamalla palvelun käyttöä, asiakkaan katsotaan hyväksyneen kulloinkin päivitetyt Yleiset ehdot. Nämä Yleiset ehdot päivitettiin viimeksi 20.12.2022

Yleiset ehdot
Ilmoittaudu mukaan
bottom of page